Zemaj thotë se ende s’u infektua me Covid-19

Ish-ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka treguar se nuk është infektuar me Covid-19. Thotë se mundohet që maksimalisht tu përmbahet masave dhe rekomandimeve për mbrojtje.

“Është bindje dhe është diçka që jam munduar ta bartë edhe të të afërmit, familja, rrethi dhe shoqëria”, tha Zemaj.

Ka qenë domosdoshmëri për shkak të aktiviteteve që të mbajmë maskën, distancën dhe sidomos higjenën për të mos rënë pre e infeksionit nga prekja”, theksoi Zemaj në Pressing.

“Pavarësisht se njerëzit po keqkuptohen ndoshta”, tha Zemaj.