Xharra: Qysh spo ju vjen marre Kosovarët me zgjedh Turqinë para Amerikës!

Xharra: Qysh spo ju vjen marre Kosovarët me zgjedh Turqinë para Amerikës!

E Knaqët popullin me Xhamia, edhe nja ju ka mbetë tash!
Arbana Xharra një nga gazetarët më anti islam në Kosovë edhe njëherë ka reaguar për ndërtimin e Xhamisë në Prishtinë.

Ajo thotë që shqiptarët e Kosovës e kan zgjedhur para Turqinë tani Amerikën që do të thotë që i kemi harrua të mirat e Amerikanëve.

Xharra, e cila tradicionalisht ka urryer dhe urren fenë islame, kësaj radhe ka goditur mbeshtetësit e Presidentit turk Rexhep Taip Erdogan