Vjosa Osmani e konfirmon krijimin e partisë së re

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani e ka konfirmuar krijimin e një partie të re të drejtuar nga ajo.

Ajo është shprehur se ekipi i saj do të përbëhet nga emra me intergitet të cilët sipas saj nuk i shohim shpesh në TV.

Osmani ka thënë se partia e saj ka synime të shumta por e pata është sfida e çkapjes së shtetit , problemet e papunësisë e arsimit.

Osmani është përjashtuar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, pas kritikave të saj publike ndaj partisë së saj dhe pasi nuk e votoi qeverinë e udhëhequt nga LDK-ja.