Vështirë të thyhet, Tayna dhe Dafina vendosin rekordin me bashkëpunimin e tyre

Bashkëpunimi i Taynës dhe Dafinës ka thyer rekord klikimesh.

Nuk ka kaluar ende një vit që kur Tayna e Dafina bashkuan idetë duke na sjellë një nga bashkëpunimet më të suksesshme, shkruan lajmi.net.

“Bye bye” titullohet kënga e tyre e përbashkët e cila bëri ‘nam’ në tregun muzikor shqiptar.