Vendoset fotografi gjigante e heroit Isa Boletini në Mitrovicë

Jo rrallë herë heronjtë, kujtohen dhe u bëhet nderim përmes përmendoreve e fotografive të vendosura në vende të frekuentuara.

Së fundmi, përkatësisht sot një fotografi gjigande e heroit kombëtar Isa Boletini, është vendosur në qytetin e tij të lindjes në Mitrovicë, 

Fotografia e Isa Boletini ishte edhe më parë e vendosur në qendër të qytetit, por nuk i kishte rezistuar kohës, kësisoj edhe ishte shkatërruar. Mirëpo fotografia e re e vendosur në vend të saj është  e përmasave më të mëdha.

Politikajashtme ju sjell pamje: