Vdes një person gjatë punimeve të kundërligjshme në Rugovë të Pejës

Një person ka vdekur pasi gjatë punimeve në Rugovë të Pejës pasi një dru i ka rënë mbi.

Sipas raportit të policisë, i dyshuari i arrestuar ka qenë duke bërë punime të kundërligjshme dhe gjatë punimeve dyshohet se një dru ka rënë mbi viktimën.

Sipas policisë, viktima me urdhër të prokurorit është dërguar në IML për Obduksion, ndërsa i dyshuari është dërguar në mbajtje.