Urimi i Kurtit për festën e Kurban Bajramit

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka uruar besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit.

Kurti ka shuar se: “Sivjet kjo festë na gjen të vënë në sprovë prej një pandemie të rëndë e të rrezikshme, e cila në vendin tonë po bëhet kërcënuese për të gjithë. Andaj besoj se është pjesë e mesazhit të kësaj feste kërkesa për sakrificë nga besimtarët, duke mos u grumbulluar në ambiente të mbyllura, gjithnjë me synimin për të mbrojtur të tjerët dhe ruajtur veten”.

Urimi i plotë i Kurtit: