Turistja kapet me armë – I lë fajin djalit të saj 6 vjeçar

Një vizitore i Disney World u akuzua për mbajtjen e një arme zjarri të fshehur pasi me të njëjtën hyri në parkun e argëtimit, njofton Insajderi.

Incidenti ndodhi në qendrën e biletave dhe transportit të Mbretërisë Magjike.

Sipas një raporti të Zyrës së Sherifit të Orange County, një punonjës që po kontrollonte temperaturat pa Marcia Temple, 27 vjeçare, të merrte një send nga karroca e saj dhe ta fshehu prapa një plantatori.

Një deputet u thirr dhe gjeti çantën e Temple me një armë të mbushur 9 MM brenda. Ajo tha se djali i saj u përpoq ta fshehte.

“Unë po i kërkoja atij ta mbante për mua në mënyrë që të mund të merrja vëllain tim dhe ta çoja përsëri në makinë”, u tha ajo deputetëve sipas raportit.

Raporti thotë se Temple nuk ka një leje të fshehur të transportit në Florida, ose në Georgia, nga është ajo.

Në një deklaratë, kompania Walt Disney World tha: “Rregullat tona janë të qarta. Armët nuk lejohen në resortin tonë”. /Insajderi.com

Burimi: Fox News