Theu rekord botëror duke lindur 10 fëmijë, por një lajm i trishtë vjen nga foshnjat

Gosiame Thamara Sithole është gruaja nga Afrika e Jugut që lindi 10 fëmijë disa ditë më parë, duke thyer rekord botëror. Ky lajm bëri jehonë në të gjithë botën, duke e ciëlsuar si diçka të rrallë.

Por, zëdhënësi i familjes, Mathapelo Tsotetsi, tha për mediat se fëmijët kanë lindur para kohë (vetëm 28-javësh) dhe tani janë në incubator duke luftuar për jetën e tyre.

“Bebat dhe nëna e tyre janë shumë të brishta. Foshnjat janë në inkubator dhe po luftojnë për jetën”, ka thënë ai.