Thaçi pritet si hero!

Numër i madh i simpatiznatëve kishin dal për ta pritur presidentin e Republikës, Hashim Thaçi, në Morinë.

Ashtu siç raportoi Indeksonline, momentin kur Thaçi del nga vetura për tu përshëndetur me bashkëluftëtarët dhe qytetarët e Republikës