Thaçi flet pas intervistimit

Presidenti Hashim Thaçi është deklaruar pas intervistimit nga prokurorët e Zyrës së Prokurorit të Specializuar në Hagë.

Ai tha se përkundër faktit që ka zgjatur dëshmia e tij, kanë pasur seanca produktive.

“Tani i mbetet prokurorit dhe gjykatësit që të vlerësoj me paanshmëri dëshminë time.