Syla: AAK nuk dallon aspak nga Vetëvendosje në politikën e jashtme, fjalor i njëjtë

Syla ka shkruar se AAK nuk dallon nga VV duke parë fjalorin e tyre politike gjatë këtyre ditëve që po e interpretojnë përfaqësuesit e tyre.

Ai tha se AAK po bënë disa ndryshime duke sjellë deklaratat dhe qëndrimet e vjetra.

AAK në aspektin e politikës së jashtme nuk dallon asgjë nga VV’ja e Albin Kurti. Kjo po shihet nga fjalori i tyre politik. Rokadat që po bëhen kishe për ndryshime, duke e rrëzuar njërën, për ta sjellur tjetrën, po del se nuk është asgjë më shumë duke i rrëzu do rrena të vjetra, po i sjellim me do rrena të reja, ma të vjetra”, ka shkruar Syla./metro

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1501619373344109&id=100004881817852