Subvencionet po vijnë këtë javë

Ministri i bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit rural Besian Mustafa ka bërë të ditur se pagesat direkte do të ekzekutohen këtë javë shkruan Politikajashtme

Ministri Mustafa njoftoj gjithashtu se këtë vit, për dallim nga vitet e kaluara pagesat do të dyfishohen për çdo fermer. P.sh tek bletet do merrni 15 euro pagesen e parë dhe pagesen e dytë po ashtu 15 euro, qe në total janë 30 euro. /PJ

Postimi i plotë nga Ministria e bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit rural:

Postimi i plotë i ministrit: Besian Mustafa