Spahiu: Derisa LVV-ja ka mbi 50%, opozita është askushi

Analisti dhe profesori i njohur Nexhmedin Spahiu ka folur rreth qeverisjes së re në Kosovë, ku deklaron se në skenen politike pushteti në Kosovë është i paprekshem në kuptimin e numrave.

Ndërsa i pyetur për se a është i përgatitur Albin Kurti të qëndroi në pushtet, Spahiu është përgjigjur se natyrishte se pas Rugovës dhe Kurti është shumë i përgatitur.