Simpsons nuk parashikojnë diçka të këndshme për vitin 2021

Seriali i animuar “The Simpsons” ka bërë shumë parashikime të sakta përgjatë viteve të transmetimit të tij në televizion.

Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë u parashikua 16 vite para se të ndodhte, ndërsa të saktë kanë qenë edhe në parashikimin për virusin e ardhur nga Kina

Kësaj radhe, familja e famshme ka “parashikuar” disa rrethana që do të ndodhin në vitin 2021.

Në episodin më të ri ka një skenë ku Homer Simpson i gjen rrugët krejtësisht të shkatërruara, me zjarre kudo dhe me disa robotë që patrullojnë zonën.

Në fund të episodit, si qershia mbi tortë, shfaqen edhe 4 kalorësit e Apokalipsit