Shkumbin Demalijaj godet Arben Vitinë

Deputeti i AAK’së, Shkumbin Demalijaj ka thënë se në Ministrinë e Shëndetësisë nuk kanë gjetur masa anti-Covid, teksa tha se ish-ministri Arben Vitia rrinte me sekretaresha e këshilltare, me këmbë mbi tavolina.

Kështu tha ai në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës.

Kom fillu me besu që ky virus nuk ekziston. Si deputetë jemi shumë të ekspozum dhe na jemi imunuzu.

Nuk kemi gjet asnjë projekt anti-covid në Ministri të Shëndetësisë. Atje me sekretaresha e keshilltare, me këmbë mbi tavolina.”, tha Demalijaj.

Ndryshe, deputetët në Kuvendin e Kosovës aktualisht janë duke diskutuar për pandeminë