“Serbët janë në gjendje me na vra, ne u blejmë produktet”, Dafina Zeqiri kaplohet nga emocionet

Dafina Zeqiri ka reaguar me një tjetër postim lidhje me komentet kërcënuese të serbëve.

Postimi i fundit i Dua Lipës lidhur me popullin shqiptar dhe kufijtë e tij, ka ndezur polemika të shumta në rajon dhe më gjerë, shkruan lajmi.net.

Tani çdo shkrim apo foto lidhur me këtë temë është duke marrë vëmendje të madhe edhe tek fqinjët që ende e kanë të vështirë ta pranojnë se Kosova është shtet i pavarur.