Sabri Fejzullahu në zi, humb njeriun e shtrenjtë: Lamtumirë zemra ime…

Pardje aktori i humorit shqiptar Rasim Thaçi-Cima është ndarë nga jeta në moshën 71-vjeçare pas infektimit me korona.

Ai u shpreh se Cima do ti mungojë jo vetëm si mik por edhe si njeri me të cilin kishte ‘ndarë hallet e dertet’, derisa iu shprehu ngushëllime edhe familjes së artistit si dhe të gjithë shqiptarëve anembanë. Ai postoi edhe një fotogra me humoristin të shkëputur nga njëra ndër skeçet e tyre që kishin marrë pjesë së bashku. “Shpejt ike, merre me mend të shkruaj unë për shkuarjen tënde në atë botë. Sa pikëllimim e sa dhimbje. Kush do ti dhurojë jetë, buzëqeshje, dashuri ashti si na dhe ti neve shqiptarëve. Lamtumirë zemra ime”, shkroi Sabriu për mikun e ngushtë.