Reagon edhe Hillary Clinton: E poshtëruam Trumpin, prej tash jemi bashkë

Hillary Clinton ka reaguar pas fitores së Joe Biden për President të ShBA-ve.

Hillary ka falënderuar të gjithë që e votuan Biden për Presidenti dhe thotë se kjo është një rënie e Trump-it dhe një faqe e re për Amerikën.

Shkrimi i plotë:

The voters have spoken, and they have chosen Joe Biden and Kamala Harris to be our next president and vice president. ⁣
It’s a history-making ticket, a repudiation of Trump, and a new page for America. ⁣
Thank you to everyone who helped make this happen. Onward, together.