Ramush Haradinaj nis vizitat me Haxhi Shalën nëpër fshatrat e Kosovës

Lideri i AAK-së Ramush Haradinaj ka qëndruar sot në fshatin Marmull të Gjakovës, bashkë me deputetin Haxhi Shala, Pal Lekaj dhe kryetarin e Rahovecit Smajl Latifi.

Haradinaj tha se pritja e ngrohtë fisnik nga banorët, zotimi i tyre që rrugëtimin politik ta vazhdojnë me Aleancën, motivon edhe më shumë angazhimin e tyre për të mirën e qytetarëve

Postimi i plotë: