“Qysh po të del zezaku”: Adriana Matoshi i kthen përgjigje epike komentuesit

Aktorja e njohur shqiptare, Adriana Matoshi është në një lidhje dashurie me futbollistin afrikan, Keith Groeneveld.

Fakti se ai nuk është shqiptar dhe është shumë më i ri se aktorja, ka bërë që të ketë reagime të shumta. Komentet e akuzat drejt saj kanë qenë të shumta e Adriana iu përgjigj njërit prej tyre.

“Qysh po të del zezaku oj Adriana”, e pyet komentuesi Adrianën.

“Ma i bardhë se ti e shpirti yt i zi”, i përgjigjet aktorja.