PSD-ja e Dardan Molliqajt asesi të gjej rrugën e vet! Imer Mushkolaj “dërmon” në Debat Plus – Dukagjini, atë (VIDEO)

Në Debat Plus – Dukagjini, Perballe Dardan Molliqaj ishin, Imer Mushkolaj, Astrit Gashi dhe Vehbi Kajtazi. Debati ishte shume i nxehte ne mes tij dhe Imer Mushkolaj dhe Astrit Gashit.
Dardani mes tjerash tha qe eshte pro cdo marreveshje mes Kosoves dhe Serbise. Ajo qe bie ne sy eshte se tere kohen flet per VV e sidomos per Albin Kurtin dhe gjera te ngjajshme!
Per me shume video ne youtube