Protestojnë serbët, nuk e pranojnë humbjen e Trumpit

Aktivistë të organizatës “Serbët për Trump 2020” kanë protestuar duke mos e pranuar rezultatin e 3 Nëntorit për zgjedhjet presidenciale në Amerikë, duke kërkuar rinumërimin e votave dhe duke u ankuar se gjatë zgjedhjeve ka patur shumë parregullsi dhe përpjekje për ndryshim rezultati, raporton gazeta serbe Blic.rs