Postimi në Twitter që mori vëmendjen e botës

Një cicërimë në Twitter e Ciaran Shannon me vajzën e tij Niamh, ka marrë vëmendjen e botës.

Kanë publikuar një fotografi thuajse të ngjashme ndër vite, e ajo u ripublikua me mijëra herë në Twitter nga të tjerët.

Shannon ndau fotografinë me të bijën në faza të ndryshme të jetës së saj akademike.

Ai shkroi në Twitter “Si filloi dhe si po shkon”, duke publikuar edhe fotografitë me të bijën që u pëlqyen me miliona herë, përcjell BBC.

Fotografitë i ka realizuar nëna e 25-vjeçares Niamh, Brenda.

Niamh tani është mësuese e matematikës dhe shkencës.

https://twitter.com/CiaranNB/status/1314866264058327047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1314866264058327047%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazetaexpress.com%2Fpostimi-ne-twitter-qe-mori-vemendjen-e-botes%2F