Përveç zgjedhjeve, çfarë do të humbasë tjetër Donald Trump?

Donald Trump, i cili sapo humbi fushatën e tij të rizgjedhjes presidenciale të SHBA-ve ndaj Joe Biden, mund të ketë më shumë telashe se kaq.

Sipas pretendimeve të ndihmësve të administratës së Trump, Melania Trump “po numëron minutat derisa ai të dalë nga Shtëpia e Bardhë dhe ajo mund ta divorcojë”. Këto pretendime u botuan nga ‘The Daily Mail UK’.

Ndihmësi Stephanie Wolkoff, i cili u emërua këshilltar i lartë i Zonjës së Parë të Shteteve të Bashkuara, Melania Trump, pretendon se ata kishin dhoma gjumi të ndara në Shtëpinë e Bardhë dhe se martesa e tyre ishte ‘transaksionare’.

Ndërsa një ndihmës tjetër, Omarosa Manigault Newman, i cili ishte një ndihmës politik i Presidentit Donald Trump, pretendoi se martesa 15-vjeçare e çiftit kishte mbaruar. Ajo tha: ‘Melania po numëron çdo minutë derisa ai të dalë nga Shtëpia e Bardhë dhe ajo mund të divorcohet.”

Melania Trump thuhet se ka shpërthyer në lot kur Donald Trump triumfoi në 2016-ën, duke pretenduar se ajo kurrë nuk kishte pritur që ai të fitonte. Megjithëse Melania, 50-vjeçare, ka thënë se ka një marrëdhënie të shkëlqyeshme me burrin e saj, megjithëse janë parë momente të ftohta mes çiftit në publik.

Siç dihet nga të gjithë, marrëveshja paraprake e Donald Trump me gruan e tij të dytë, Marla Maples, thoshte se ajo nuk mund të botonte ndonjë libër ose të jepte intervista kritike ndaj tij. Në të njëjtën mënyrë, supozohet se edhe Melania është pajtuar me një kod të ngjashëm heshtjeje