Pas babait dhe gjyshes, jep shpirt edhe djaloshi 11 vjeçar (FOTO)

Një djalë 11 vjeçar mjaft i talentuar dhe i mirë dha shpirt papritmas këtë javë.

Liam Shepherd ndërroi je të të martën duke lënë familjen dhe miqtë e tij mjaft të më rritur.

Djali i talentuar ishte një futbollist i dashur dhe lojtar rugbi dhe ishte anëtar i ekipeve të tij lokale në Weston-super-Mare.