Pajisja me letërnjoftim, vetëm nëse paguan 100 euro

Qytetarët presin me muaj për tu pajisur me leternjoftime, por nëse paguajnë 100 euro atë mund ta marrin brenda dy ditësh.

Radhën dhe distancën nuk është se po e mbajnë shumë.

Para Zyrës së Gjendjes Civile të Ministrisë së  Punëve të Brendshme ka muaj që është kjo gjendje.

Pasi që aty është vendi i vetëm ku ata mund të pajisen me letërnjoftim.

Atyre iu është kërkuar që të paguajnë 100 Euro.

E marrja në procedurë të shpejtë, por jo të rregullt po cilësohet e padrejtë nga ana e qytetarëve.

E pse po ndodhin kto vonesa nuk e ka sqaruar as Ministria e Punëve të Brendshme.

Radhët e gjata para shërbimit civil janë parë përgjatë muajve të pandemisë.