Osmani thotë se Mustafa e të tjerët në LDK kanë devijuar

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka folur sonte në Rubikon rreth përjashtimit të saj nga LDK’ja,

Osmani ka thënë se në vend të saj është dashur të ndëshkohen ata që kanë shkelur statutin e kanë bërë veprime të tjera, në kundërshtim me partinë.

Ajo thotë se Isa Mustafa dhe të tjerët në LDK kanë devijuar.

Kanë shkelur të gjitha premtimet e tyre. Vetëm pasi kam marrë bekiimn  e secilit, i kam thënë në publik. Dhe tash unë ndëshkohem pse kam mbajt qëndrimet dhe fjalën. Ndëshkim është dashur të marrin ata që e kanë shkel këtë statut’’.

..LDK asnjëherë nuk e ka përjashtuar askënd. As atëherë kur dikush votoi vendimet e koalicionit PAN’’/