Nuri Seferi turpërohet nga rusi, eliminohet që në raundin e parë – ja momenti

Kampioni rus, Gassiev shpërtheu që në raundin e parë, duke lënë për toke boksierin shqiptar, Nuri Seferin,

Gassiev u kthye në ring për herë të parë në më shumë se dy vjet dhe fitoi debutimin e tij në pesha të rënda duke eliminuar Nuri Seferi për vetëm në një raund.

Ndryshe, Seferi, në karrierën e tij numëron 41 fitore dhe nëntë humbje, kurse 27-vjeçari Murat Gassiev, ka 26 fitore dhe vetëm një humbje në karrierën e tij.

Shihni momentin kur rusi lë për toke shqiptarin.