Nuk e pranuan Hashim Thaҫin në shtëpi, vjen reagimi i Bekim Jasharit

Presidenti Hashim Thaҫi nesër do të paraqitet në Hagë. E përpara se të merrte rrugën për në Hagë, ai ka vizituar shumë familjarë të dëshmorëve e luftëtarëve të UҪK-së. Një vizitë dje e bëri edhe në Prekaz, por vetëm tek varrezat, jo edhe te familja Jashari. Pasi u tha se ai nuk u pranua nga familja Jashari brenda në kullë, Bekim Jashari vjen me një reagim interesant në Facebook.

“Zoti në qiell, NE të bashkuar në tokë, Kështu na do edhe Zoti dhe Vetëm kështu mundim çdo armik që na del para!” Këto vargje i ka publikuar Bekim Jashari në Facebook.