Noizy i kërkon fansave t’i rrahin djemtë e ‘Gjoni Black’ duke i xhiruar?

Mbrëmë vonë përmes postimeve në rrjete sociale është riaktualizuar tensioni.

Pas disa ngacmimeve të reja, Noizy përmes story-ve ka pasur një kërkesë për të gjithë fansat e tij.

Në mënyrë indirekte, ai ka kërkuar që fansat e tij t’i rrahin anëtarët e Gjoni Black ku t’i shohin dhe këtë duke filmuar momentin.

“Amanet me video ku t’mi shohni se pas pandemisë i kap vet” – ka deklaruar mes tjerash Noizy.