Njerëzit po bëjnë tatuazh koronavirusin!

Mendonim se po kalonim ditë të vështira, por të paktën kjo ditë do të përkeqësohet teksa lexoni më poshtë.

Siç tha dhe Floberi, vizionar mesa kuptojmë, “toka ka kufijtë e vet, por budallallëku njerëzor është i pafundëm.”

Mbetet e paqartë ku e gjetën kohën, mundësinë apo dëshirën këta njerëz për t’i dedikuar një tatuazh virusit që po panikos gjithë botën. Me mijëra njerëz kanë humbur jetën!