Nje i ri ne dritarën e spitalit pasi nëna e tij pozitiv me covid-19

Ky i ri nuk mund të ishte në të njëjtën dhomë me nënën e tij e cila është shtrirë në spital pasi u testua korona pozitiv, kështu që u ngjit në dritaren e dhomës së saj dhe u ul atje për të qenë me të.