“Nëse unë jam i smutë, ti je hajvan”, përplasen keq Blerim Latifi e hoxha Osman Musliu

Profesori Blerim Latifi është përplasur ashpër me hoxhën e Drenasit Osman Musliu.

Latifi në T7 e ka quajtur hajvan, mulla Osmanin dhe ky i fundit reagoi ashpër duke mos e lënë ta vazhdojë debatin.

“Ti ja hajvan”, tha Latifi.

“Tërhiqe fjalën se nuk vazhdon emisioni”, ia ktheu Musliu.

“Unë thashë i sëmurë ideologjikisht”, tentoi të sqarohet ai.