Ndërron jetë pjesëtari i Policisë së Kosovës, pas infektimit me Covid19

Një tjetër pjesëtar i Policisë së Kosovës ka humbur betejen me Covid19.

Bëhet fjalë për Lulëzim Krasniqin nga fshati Zhilivodë e komunës së Vushtrrisë.

Së fundi ai ka punuar në aeroport. Vdekjen e tij e kanë konfirmuar anëtarët e familjes dhe shoqëria e të ndjerit.