Ndërron jetë në Turqi i riu kosovar, ishte djali i vetëm i familjes

Ka ndërruar jetë Ilir Behluli nga Gjilani i cili ishte diagnostifikuar me leukemi akute.

19-vjeçari, për të cilin javë më parë ishte bërë thirrje gjithandej për mbledhjen e të hollave, fatkeqësisht nuk i ka përballuar sëmundjes së rëndë. Ai ka ndërruar jetë në Turqi.

Iliri është djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës