Musliu: Hoti është kryeministër arrogant, të dorëhiqet

Deputetja e PDK’së Ganimete Musliu thotë se ekzekutivi i udhëheur nga Avdullah Hoti ‘duhet të shkojë në shtëpi’.

Hoti e cilëson ‘arrogant’ Hotin.

“Paraqitja me një qyqarllëk , gjynahllëk të pamjes së tij e prapa tij fshihet një arrogancë”, tha Musliu në emisionin DPT te Fidani në T7.

“Mbi gjshtë herë e sjell Pakon e Rimëkëmbjen dhe s’arrin të Bëjë votat. Ai (Hoti) duhet të japë dorëheqje”, tha Mualiu.

Por pse PDK nuk i jep votat për një mocion mosbesimi të Qeverisë?

Sipas Musliut VV nuk është serioze sa i përket mocionit.