Ministri Agim Veliu nga LDK mesazh të fortë Albin Kurtit

Isa Mustafa ka bërë një tjetër lëvizje taktike, në raport me Albin Kurtin, pas arritjes së marrëveshjes për bashkëqeverisje me Lëvizjen Vetëvendosje, duke e caktuar Agim Veliun si ministër të Punëve të Brendshme.

Mustafa e ka goditur që në start Kurtin, duke ia dërguar në kabinetin qeverisës Agim Veliun, për të cilin vetëm simpati nuk gëzojnë në Vetëvendosje.

Agim Veliu pritet të jetë ministër i Punëve të Brendshme, një ministri kjo që e kishte kërkuar me ngulm Vetëvendosje dhe që ishte bërë “mollë sherri” në negociatat për koalicion mes Isa Mustafës e Albin Kurtit.

Veliu po thuajse çdo herë në deklaratat e tij e ka fyer Albin Kurtin, siç duhet ende ka hatermbetje nga shkarkimi qe i ka bërë Ish Kryeministri Kurti.