Meda: I kam respektu vendimet, i kam anulu dasmat!

Ka një vit që janë anuluar mbrëmjet dhe ahengjet familjare.

Edhe pse ka pasur reagime të shumta nga këngëtaret tanë, ndër të paktit që ka folur rreth kësaj çështje është Meda, shkruan Indeksonline.

Në një intervistë në “Nin”, ai për herë të parë ka shprehur pakënaqësitë e tij lidhur me këtë ‘bllokim’ të aktiviteteve.

“I kam anulu të gjitha, vetëm një gjë më ka shqetësuar, diçka që mu mka bo përshtypje të keqe ka qenë koha e zgjedhjeve kur me një sallë apo me një tubim kanë qenë mbi 1000 vetë dhe aty 99% pa maska edhe këngëtareve apo lokaleve sallat e dasmave që mbahen, po bëhen 1 vit që nuk kanë punu edhe kjo mka bo një përshtypje negative në aspektin politik, në aspekt të jetës normale. Pse ata paskan të drejtë e ne jo. Sa i përket pandemisë dhe masave duhet mi respektu dhe është shumë logjike që duhet mi respektu sepse nuk mundemi me rreziku jetën e dikujt për kënaqësinë tem ose për një pagë, për një rrogë, për një lekë që un e marrë. Un nuk jam prej atyne që më rreziku dikon mirëpo kur mbledhem 1000 vet dmth, është pandemi pa marrë parasysh. Për mendimin tem nuk ka qenë korrekte” tha këngëtari.