“Me lot në sy” Albin Kurti ma shpëtoi jetën nga serbet, Arian Konomi tregon ngjarjen

Arjan Konomi, opinionisti i emisionit më të ndjekur në Shqipëri, “Përputhen” që në Top Chanel ishte mysafir këtë të diel në emisionin shumë të shikuar në Kosovë, Kojshia Show, transmeton Korrespodenti.

Ai në këtë emision rrëfeu për kohën e luftës në Kosovë sa kishte punuar si gazetar për mediat italiane dhe se kishte bërë shkrimin e parë në një media ndërkombëtare për UÇK’në. Ai tregon me lot në sy kur kishte pasur një incident dhe se si Albin Kurti ia kishte shpëtuar jetën. Për më shumë detaje se si kishte ndodhur ngjarja, shikone në minutën e 45:00 të emisionit.