Me flamuj e tupana, qytetarët po e presin Thaçin në Kosovë

Dhjetëra qytetarë janë mbledhur në pikën kufitare në Morinë dhe po presin ardhjen e presidentit të Republikës, Hashim Thaçi.

Presidenti në pikën kufitare në Morinë pritet të mbërrijë rreth orës 19.00.

Thaçit për të prit kanë dalë edhe anëtarë të Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së.