Maska mbrojtëse me Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin, trendi i ri në rrjete sociale

Maska mbrojtëse me Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin, trendi i ri në rrjete sociale

Ditëve të fundit kanë filluar të shiten edhe maska me Hashim Thaçin, Kadri Veselin dhe emblemën e UÇK-së.

Por, duket se të parët që janë furnizuar me to janë të rinjtë e afërt më PDK-në.

Edhe në takimin e presidentit Thaçi me studentët në Mitrovicë janë parë disa nga studentët me maska të tilla.