LISTA E POLICËVE QË U ARRESTUAN NË AKSIONIN E KARAÇEVËS

Zyrtarët policorë që u prangosën sonte, në vend që të pengonin veprimtaritë ilegale si

Zyrtarët policorë që u prangosën sonte, në vend që të pengonin veprimtaritë ilegale si: trafikim i qenieve njerëzore, prostitucion, kontrabandë, organizim i lojërave të fatit, ata dyshohet se vendosën të rreshtohen me krimin, t’i ndihmojnë kontrabandistët dhe të përfitojnë nga veprimtaria e tyre.

Në mesin e dhjetra personave që pritet të vihen në pranga, sonte janë arrestuar edhe 12 zyrtarë të Policisë së Kosovës, që kryesisht shërbenin në zonën e Anamoravës, me dyshimin se keqpërdorën detyrën zyrtare, raporton sinjali.

Nga kjo shifër, 9 zyrtarë policorë janë shqiptarë dhe 3 të tjerë nga komuniteti serb.

Lista e zyrtarëve të Policisë së Kosovës që pritet të vihen në pranga:

A.K. – Komuna e Kamenicës

Z.A. Serb – Komuna e Kamenicës

H.K. – Hogosht/Kamenicë

F.K. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.K. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.N. – Serb – Komuna e Kamenicës

I.S. – Muçivërrcë/Kamenicë

S.K. – Komuna e Kamenicës

F.Z. – Komuna e Kamenicës

S.M. – Serb – Komuna e Kamenicës

R.Th. – Muçivërrcë/Kamenicë

F.L. – Komuna e Kamenicës