Kush janë shtatë të burgosurit që i fali presidenti Thaçi

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka nxjerrë dekret për faljen e dënimeve për shtatë të burgosur.

Dekreti në fjalë është nënshkruar më datën 28 korrik, teksa është publikuar në Gazetën Zyrtare.

Ky dekret hyn në fuqi në datën e nënshkrimit, ndërkaq ngarkohet Ministria e Drejtësisë të zbatojë këtë dekret.

Më poshtë mund të lexoni emrat dhe kohëzgjatja e dënimit që i është falur të burgosurve: