Kryeministri i Pakistanit: Pedofilët duhet të varën publikisht!

Foto: BBC NEWS

Pedofilia mund të quhet pak a shumë si çrregullim mendor, i cili duhet ndaluar me çdo kusht.

E gjithë bota është vënë në lëvizje për të parandaluar këtë krim, mandje kryeministri i Pakistanit Imran Khan u ka shpallur luftë përdhunuesve dhe pedofilëve. Ai dëshiron ti varë publikisht, por është i shqetësuar se BE do ta dënoj nëse e bënë këtë veprim.

Pra për ta mbajtur Evropen e lumtur ai ka sugjeruar qe përdhunuesit dhe keqtrajtuesit e fëmijeve “t’i nenshtrohen pastrimit kimik ose operacionit në mënyrë qe mos të bëjnë gjëra në të ardhmen”

Khan thotë:

Përdhunuesit dhe keqtrajtuesit e fëmijëve duhet të varën ne publik. Ju gjithashtu nuk i dini statistikat reale, sepse është nën-raportuar.

Njërëzit nuk e raportojnë atë për shkak të frikës ose turpit, gratë kanë turp, askush nuk dëshiron ta tregojë.