Kryeinspektori i Prishtinës i reagon Hotit: Mos qit fall, dil në terren

Por siç duket kryeinspektorit të Prishtinës, Adonis Tahirit nuk i ka pëlqyer kjo deklaratë e kryeministrit, duke thënë se Hoti po qet fall.

“Dil një ndërrim me ta, sa qet fall e nxjerr vendime pa e pas idenë e terrenit”. ka shkruar Tahiri në Facebook.

Ndërsa sot, kryeministri Hoti para mediave tha se është i shqetësuar mosangazhimin e nevojshëm të inspektoratit dhe policisë.

“Jemi të shqetësuar me mosrespektimin e masave në disa raste dhe mosangazhimin e nevojshëm të inspektoratit dhe policisë. Kemi pasë këto ditë aktivitete sportive. Ka pasur edhe protesta pa lejen e policisë”., u shpreh HOti.

Hoti: Policia dhe Inspektorati po shkelin vendimet e Qeverisë, nuk po zbatojnë masat anti-Covid./metro

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223049865457683&id=1311790390