Konjufca dhe bashkëshortja publikojnë foto nga Durrësi

Ish-ministri i Jashtëm i Kosovës- zyrtari i Vetëvendosjes, Glauk Konjufca së bashku me familje po qëndrojnë qe disa ditë në bregdetin shqiptarë.

Bashkëshortja e tij, Emira Bajçinca ka publikuar disa fotografi me bashkëshortin dhe babin e Glaukut, në Durrës.

Më poshtë, disa foto: