Klinaku: Komplet fshati menduan që jam budalla, veç pse nuk u anëtarësova në LDK

Ish-udhëheqësi i Lëvizjes Kombëtare për Çlirimin e Kosovës (LKÇK), Avni Klinaku, ka thënë se në fshatin e tij janë habitur që ai nuk ishte anëtarësuar në Lidhjen Demokratike të Kosovës.

“Komplet fshati kanë menduar që jam budalla, veç pse nuk jam anëtarësuar në LDK”, ka thënë ai.

Ai ka thënë në Rtv Dukagjini se në fshatin e tij kanë shkuar dhe i kanë thënë se “LDK po kërkon të armatoset”, dhe se ai nuk i ka besuar kësaj