Kjo është gjendja shendetësore e Isa Mustafes

Para tri diteve ne llogarine e tij ne facebook, lideri i LDK na beri te ditur se ka rezultuar pozitiv, me COVID-19.

Ai tregon se gjate dites ka pasur lodhje trupore dhe se familjaret e tij deri me tani jane ne gjendje te mire shendetesore. /PJ

Të nderuar miqSot, pas analizave te kryera, kam rezultuar pozitiv me Covid-19.Përveç një plogështie, nuk vërej ndonjë…

Posted by Isa Mustafa on Friday, July 10, 2020