Kjo është gjendja e Isa Mustafës pasi u infektua me COVID-19

Isa Mustafa ka patur përkeqësim të gjendjes shëndetësore. Por, kryetari i LDK-së ka kaluar krizen dhe është në gjendje stabile.

Burime të politikajashtme.com bëjnë të ditur se Mustafa kishte rritje të tensionit, por që gradualisht gjendja e tij është duke u përmirësuar.

Kujtojmë që Isa Mustafa doli pozitiv dy ditë ma parë në testin e bërë me koronavirus.